19 Kasım 2016 Cumartesi

Maça gittik golleri kızım yedi


Ben Cem, özel sektörde yönetici olarak çalışıyorum. 40 yaşındayım. Evliyim, bir kızım ve bir oğlum var. Eşimi severek evlendim ama evlenenler bilir heyecan bitiyor. Ama içimizdeki delikanlı ölmüyor. 2 tane kafadar arkadaşım var. Uzun zamanlar birlikteyiz. Yemediğimiz halt kalmamıştır.

Erdal acayip hovarda deli dolu bir tiptir. Mehmet ise  çok daha kontrollü ve sakindir. Kendi aramızda ona hoca deriz. Uzatmayayım çok yakınız, birbirimizin eşlerini ve ailelerini bile tanır, zaman zaman gelir gideriz.

Eşim evlendiğimiz günden beri dekolte kıyafetler, mini etekler ve seksi kıyafetler giyer. Onun böyle giyinmesi benimde hoşuma gidiyor.  

Kızım Aslı, üniversiteye yeni başlamıştı, boyu, posu, vücudu çok güzel ve seksidir. 

Annesi de ben de hiç baskı yapmadık,  açık saçık istediği gibi giyinir, erkek arkadaşı olur. Etrafındakilerin ilgisini çekmeyi hep başarır, dışarıya gezmeye alış verişe çıktığımızda herkesin gözü ondadır. Benim kankiler bile benim kıza iltifatlar düzerler.Seni alıcam, seni kaçırıcam vs, benim kızda şakaya gelir.

Üç kafadar hepimiz aynı takımlıyız. Bir gün maça beraber gidiyorduk. Kızım "ben de geleyim " dedi, o da futbolu sever. Bende " sıkılmazsan gel ama bak biz maçtan sonra içeriz, geç geliriz falan dedim " dedim.

Kızımda "sıkılmam, biraz stres atarım geliyorum" dedi. Arkadaşlarla buluştuk eve kızımı almaya geldik. Araba ile kapıda beklerken kızım geldi. Düşük bel beyaz ve daracık bir pantolon ile üzerindeki ise göbeği açık dar ve kısa bir şey vardı.

Çok seksi görünüyordu, arkadaşlar kızımı görünce ikisi de ellerini önlerine götürdüler ve bir güzel karıştırdılar. Gözlerini benim kızdan alamadılar. Kızım her zaman seksi giyinirdi ama maça gidiyoruz diye biraz daha dikkat eder diye düşünmüştüm. Giyimine hiç karışmadığımız için yine de bir şey demedim.

Kızımda bindikten sonra maçın oynanacağı yere doğru yola çıktık. Park yeri olmadığından ve maç sonu yoğun trafiğe girmemek için stadın biraz uzağına bir yere arabayı park edip metro ile maça gidip izledik. Maç her zamanki gibi heyecanlı ve coşkulu geçti. Kazanmıştık, slogan atarak metroya bindik. Ana baba günü idi, kızımı önüme aldım. Kalabalıkta kızım üçümüzün arasındaydı, korumaya çalışıyorum ama herkes birbirine yapışmış durumdaydı.

Sohbetlere devam ediyorduk ama  kızıma temas benim ufaklığı büyütmeye başladı. Resmen kızıma bir zaman sonra dayamaya başladım.Kızımın tepki verecek hali yoktu. Eğer ben dayıyorsam bizimkilerde dayıyordur diye düşündüm. Baktım onlarla da kızımın arasında boşluk yoktu.

Kızım 3 koca yaraklı adamın ortasında sıkışmıştı ama kıpırdayacak yer yoktu. Neyse ki iki durak sonra metrodan indik ve arabaya gittik. Arabaya gidince bizim Erdal'ın bir bekar evi var, oraya gidelim ve bir güzel kafaları dağıtalım dedik. 

Eve giderken biraları içkileri arabaya yükledik. Eve gidince tv de müzikler, eğlenceler açıp bir yandan içip coşuyorduk. Kızım kendi halinde tv izliyor, tekefonu ile oynuyordu.

Oturduğu yerde düşük bel pantolonundan çatalı görünüyordu. Büyük göğüsleri vardı ve göbek deliği çok tatlı duruyordu. Hem içiyor hem de kızımı izliyordum.
Bir ara eşimi aradım ve geç geleceğimizi ya da burada kalacağımızı söyledim. Şarkılar türküler derken saat bayağı geçmiş, artık sarhoş olmuştuk. Tv deki oyun havasını duyan Erdal kalkıp oynamaya başladı. Gidip kızımın elinden tutup onu da göbek dansı yaptırmaya başladı.

Gerçekten hepimiz coştuk, alkışlar gülmeler eşliğinde kızım oynuyor biz onu seyrediyorduk, çok güzel oynuyordu. Erdal dansöze para takar gibi kızımın göğsüne para sokuşturuyor kızım ise göğüslerini sallıyordu. Terleyen Erdal tişörtünü çıkardı, sadece pantolon ile kaldı. Bir yandan kızıma içki uzattı.

Terleyen kızım buz gibi birayı götürüyordu. Erdal kızımla oynuyor, bir yandan da bardak bardak içkileri içiriyordu. Kızım yarım saat sonra gülücükler saçmaya başladı. Saçma saçma bağırıyor şarkıyı o söylüyordu. Hiç bu kadar uçacağını düşünmezdim.

Erdal kızıma arkadan sarılıyor, hafif hafif göğüslerini elliyordu, arkadan dayıyordu. Biz Mehmet ile sadece izliyorduk. Bir ara Erdal kızımın önüne eğilip pantolonunun düğmelerini çözmeye başladı. Halen bir şey diyemiyordum.

Belini çözüp göbeğini rahatlattı ve "bak böyle daha güzel, şimdi salla göbeğini " dedi.Açılan düğme ile göbeği iyice ortaya çıkan ve külotu görünmeye başlayan kızım, sallamaya kıvırtmaya doymuyordu. Oynamaktan kan ter içinde idi.Erdal kızımın bardağını boş bırakmıyor sürekli " terledin iç, yoruldun iç " diyerek içiriyordu. 

Göbeğini iyice açınca ve pantolonu hafif inince ben sertleşmeye başladım. Baktım Mehmet'te gözlerini alamıyordu. Cebinden çıkardığı paraları açık düğmesinden külotuna doğru sokup oda oynamaya başladı. Kızım hem içiyor hem de oynamaya devam ediyordu ama iyice yorulmuş ve sallanıyordu.Sonra kızım yorgunluktan kendini yere bıraktı, resmen bitmişti, hepimiz gülüştük.

Erdal kucaklayıp yatak odasına götürdü. üçümüz birden yatak odasına gittik.Kızım sızmış kalmıştı, Erdal bana dönüp  "bu kuzu burada uyusun, hadi soyalım" dedi.

Açık belinden pantolonunu sıyırmaya çalıştı ama çok dardı,  paçalarından çekip çıkardı.Düşük bel pantolonun altına minicik bir tanga giyiyordu. Terden sırıl sıklam olan tangası kızımın taptaze amını ortaya çıkarmıştı.Zaten küçücük olan tanga birde ıslak olunca tablo gibi bir manzara vardı karşımızda. Sonra Erdal üstündeki yukarı sıyırınca sutyenli ve tangalı bir halde kalmıştı. İş bu noktaya gelmişti ama hiç bir şey söylemiyor, sadece izliyordum.

Tam içeriye gidecekken Erdal elini sutyenine atıp çözdü. O an karşımıza kızımın göğüsleri çıktı. Çok tatlıydılar ve acayip tahirk oldum. Erdal bir eli ile birini sıktı sonra diğer elini amına götürdü. Önce yoklayıp sonra tangasını çıkardı. Kızım süt gibi, kaymak gibi karşımızda idi, nasıl azmıştım anlatamam.

İkisi de "ben böyle bir şey görmedim, çok güzel" deyip duruyorlardı. Erdal yanıma gelip "hadi sen babasısın ilk sen tadına bak" dedi. Erdal öyle deyince bir anda olmaz diyecektim ama diyemedim. Enfes bir güzellik önümde serilmiş yatıyordu, dayanmak mümkün değildi, sonra ikisi gittiler ve odanın kapısını kapadılar.

Kızım sarhoş ve çırıl çıplak yatıyordu. Neredeyse yarım saattir ereksiyon halinde idim. Ne yapacağımı düşünürken koklamak istedim ve tüm vücüdunu. Elimle göğüslerine, o salladığı göbeğine, kalçalarına dokundum, amını mıncıkladım. Sonrasında hırlayarak, bağırarak öpüp yaladım. Hık mık ediyordu ama hiç uyanmadı. Resmen yedim onu ve sonra soyundum. Ufaklığı amına dayadım, kızlığı umrumda değildi,  zaten kız değilmiş. Amına girdim ve deli gibi siktim.

Bir ara kapı açıldı ve bizimkilerin "bu iş tamam" dediklerini duydum. Memelerini öyle sıkıyor, amına öyle giriyordum ki annesine böyle vahşi hiç davranmadım. Seviştikten sonra içine boşalmadan çıkıp, dışarıya boşaldım. Keyif ve yorgunluktan ölüyordum, odadan çıkıp,kanepeye uzandım.

Kanepede uyuya kalmışım, uyandığımda Mehmet yanımda oturmuş televizyon seyrediyor, Erdal ise yoktu. 

Kalkıp yatak odasına gittim, kızımın iniltileri geliyordu.Erdal da hırlıyordu. Kapıyı açınca gördüğüm manzara acayipti. Erdal kızımın yatakta kıçını havaya dikip amına girip girip çıkıyordu. Erdal inleyen kızımın üzerine abanıp saydırmaya başladı. Kısa ama hızlı gidip geliyordu, sonra boşaldığını gördüm.

İçeriye gittim, Erdal da peşimden geldi, aldığı zevk yüzünden belli oluyordu.Erdal, sızmak üzere olan Mehmet'e işaret etti. Mehmet yapmaz diye düşündüm  ama Mehmet sallanarak yerinden kalkıp odaya gitti. Sonra ben ve Erdal uyuya kalmışız. Sabah uyandığımızda kızım ve Mehmet'in sarılarak uyuduğunu gördüm. Mehmet'te orada uyuya kalmış. 

Sabah kendimize gelince, hemen kızımı giydirdik. Sonra da konuşup bu sırrı koruyacağımıza söz verdik. Benden özür dilediler ama ben de suçlu idim.Kızım uyanınca yarım yamalak bir şeyler hatırlıyormuş  bana önce kızdı sonra yumuşadı.Kızımla aramız düzeldi ama bir daha kızımla maça gitmedim.

64 yorum:

  1. İstanbul içi görüşmek isteyen bayanlar herşeyi gizlilik içinde yaşayalım 05392631364

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm ben k.marastan hakan 34 yaş 178 85 esmer tenliyim gizlilik içerisinde bayanlar ve çiftleri bekliyorum skype hayalim_ sin46@hotmail.com kik dognmarasli46 cep 05548559100 viber line wahatsap var

      Sil
    2. BİREBİR KENDİMİ ANLATTIM OKURSAN SEVİNİRİM.. :)
      Açık tarzımı bağışla lütfen.
      Huzur dolu bir odada.. slow bir müzik çalıyor. yanan mumlar tütsünün hoş kokusu.. ortam loş.. biz dans ediyoruz ayakta seninle.. buselerim boynunda dolanırken. seni ayakta 1001 buseyle operken sadece kilodun kalana kadar soyuyorum.... 1001 gece masasallarina nazire yaparcasına. seni kendime çekiyorum.. dilim boynunda kulak arkanda daireler çizerken.. parmaklarım yavaşça kilodunun içine kayıyor...uzanıyoruz yatağa ve sadece kilodun üzerindeyken yüzüstü yatırıyorum seni..ayak bileklerinden başlayarak, dilimin sadece ucuyla vucuduna onlarca resim çiziyorum.bileklerinden baslayip kulak memende boynunda biten . kalçalarının arasına sıkıştırıp kilodunu.. kalçanın yanaklarını tatlı tatlı vakumluyorum dudaklarımın arasına.. sonrasında seni sırtüstü yatırıp kalçanın altına bir yastık koyup.. bacaklarını dizlerinden sana verip önüne diz çöküyorum.. yavaşça kilodunu kenara sıyırıp dilimi o ıslaklığının üzerinde hissettiriyorum.. parmaklarımla klitorisinin çevresine bastırarark.. bızırın merkezini mümkün olduğu kadar meydana çıkartıp dakikalarca.. sadece dilimin ucuyla tokatlıyorum onu tık tık tık.. bazende dudaklarımla eziyorum . yumuşak bir şekilde vajinanın içine masaj yapıyorum parmaklarımla hepsini sırayla sokarak.. ve bana kesinlikle hadi gir demeni istemiyorum.. dilim bazen deliğinde bazen dudaklarını emiyorken.. yanında altında üstünde yerde duvara yaslayıp masada sandalyede. üstüme alıp her pozisyonun her açısını deniyoruz.. aletimin kafasının içinde tüm duvarlara sürtmesini sağlayarak.. ve her pozisyon değişiminde mutlaka tekrar girmeden azda olsa yalıyorum aranı ve dudaklarını....değişken tempolarda bazen hızlı bazen yavaş.. hatta bazen güçlü kollarım ve avuçlarımla kalça yanaklarından kavrayıp resmen seni aletime vururcasına.. .. seni duvara yasladığımda sırtını.. bir bacağını kaldırıp. güçlü avuçlarımla kalçalarından seni kendime çekip vurduğumda anlayacaksın. ellerimin gücüyle onları çarpıştırdığımda :) 5 dk dan fazla bir pozisyonda kalmayarak,. tam boşalacağın zaman doğru pozisyon ve tempoyu koyarak bir orgazm fırtınasının içine girmeni sağlıycam.. o zevkin en üst noktasının belkide dakikalarca sürmesini sağlayarak. .. tempoyu bu anlarda çıldırmış gibi artttırarak belkide peşpeşe orgazm olmanı sağlıyorum ve asla yeter demeni istemiyorum..çünkü ben1 saate ancak gelebiliyorum çoğu zaman dahada uzuyor.samimiyetle 15 20 dklık bir sexe kılımı kıpırdatasım yok. Uzun zaman çıkıpta sıra özel anlara geldiğinde..geçboşalmam yüzünden sorun yaşamak üzüyor benı..kaybedilen zamanda cabası... kimsemin zamanını çalmadan . Açık olup benim gibi düşünen birininin hayali bu sadece.. Hepimiz doğru hayatı yaşamaya çalışıyoruz ..sürekli aynı çevre aynı insanlar.. mecburi bi ciddiyet ve mesafe. . Bence herkesin sadece kendi bildiği bir sırdaşı olmalı.. bilinçaltının prensi. :) ...Varmısın bu yazıyı yaşamaya.. :) hadi cesaretini topla . Gerekirse numaranı gizle ve ara. Birer merhabamızı duyalım.. belkide hayal ettiğin benim.. 0 553 849 01 29

      Sil
    3. slm batuhan ben istanbuldan numaram 0531 880 14 71 ateşli azgın EVLİ BEKAR DUL BAYANLAR arayın tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var

      Sil
    4. Merhaba Adana'dan Doruk ben, boy 1.85 yaş 27 kişisel fitness antrenörüyüm.Aynı zamanda profesyonel jigoloyum Kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen biriyim.Olgun karakterli kadınlardan hoşlanıyorum.İyi bir dinleyiciyim seks partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın. Kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Lütfen sadece elit hanımlar, kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler. 0545 697 63 00 resimler bana ait

      Sil
    5. n 30 Ocak 2018 04:49 Istanbul avcılar 40_60_1-78 bakimli temiz yakisikli derece de bey efendi biriyim yanlız yaşıyorum elit kendin den emin olgun bakimli bir hanım efendi arayisinda yım 30-60 yaşların da niyeti citti olan yalancı sanalci paraci olmayan bir hanım eden di olması yeterli şayet sizde bir ilişki arayı sında iseniz bana 0543_664_5410 nolu hattın dan ulasa bilirsiniz

      Sil
    6. 0541 941 60 93
      Agrı, Erzurum , Van, Iğdır çevresi
      Memleket İzmir
      180 boy 80 kilo kumral temiz bakımlı biriyim
      Öncelik sohbet gizlilik ve güven içinde seviyeli sohbet
      Asla yapışkan biri degilim ve karşı tarafdaki insanında anlayışlı olmasını isterim
      Kendine güvenen bayanlar
      Arayın tanışalım kafalar uyarsa istekler uyarsa devam edilir uymazsa asla sorun sıkıntı olmasını istemem
      Tek erkekler lütfen aramasın
      Sohbet etmek isteyen dertleşmek isteyen gizlilik güven içinde arkadaşlık isteyen çiftler arayın konuşalım
      Gizli noya açıktır
      0541 941 60 93

      Sil
    7. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

      0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

      MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

      * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

      * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

      * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

      * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

      * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

      * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

      * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

      * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

      Sil
    8. Istsnbuldan Muammer bayanlar arasın Yaş farketmez 05373444727

      Sil
  2. Tum bayanlarin telefonunu bekliyorum gizli noya acik 05343964324

    YanıtlaSil
  3. Selam 43 yasindayim ızmirliyim bekar erkeğim ne aradığını bilen çiftler yada tek bayanlar her şey seks değil benim için tanismak isterim sevgiler 05323375290

    YanıtlaSil
  4. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen sekse düşkün istekli ateşli azgın olgun dul genç bayanlar arayın sikiş yapalım am göt yalamaya bayılırım çiftlere üçüncü olurum tel özele açık 3G var hadi bayanlar arayın 0538 639 92 24_0538 639 92 24-0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  5. Benimle birlikte olmak istiyen bayanlar onları havalarda uçurmak için bekliyorum 0516i28663

    YanıtlaSil
  6. Anakarada tek gecelik SEKS yapmak ısteyen bayanlar arasin WATSAP viber imo var 0537 321 59 42

    YanıtlaSil
  7. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen sekse düşkün istekli ateşli azgın olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamaya bayılırım çiftlere üçüncü olurum tel özele 3G var hadi bayanlar arayın seks yapalım 0538 639 92 24 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  8. Selam BAYANLAR ist firat mutsuz umutsuz eşinden ailesinden ve çevresinden ilgi görmeyen evliliği hayatı sikici citti dürüst gizli lige güvene saygıya önem veren hayatına sirdas dertlesecek dost arkadas arayan 546 251 95 85 unuttuğu kadınlık duygularını hissi zevki mutluluğu yaşamak paylaşmak isteyen seviyeli kendini bilen bekar evli veya dul çiftler bayan arkadas arıyorum 5462519585 msj at tanisalim çağrı at ara seni zor durumda bırakmak isdemem 546 251 95 85 7/24 açık msj arkadaşı olabiliriz msj konuşabiliriz herşey seks de yil gece gündüz aramak msj atmak için çekinmeyin BAYANLAR hertürlü sohbete açığım BAYANLAR 546 251 95 85 bekliyorum çekinmeyin 7/ 24 acik Ozel e acik evli çiftler arayın 5462519585

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm ben k.marastan hakan 34 yaş 178 85 esmer tenliyim gizlilik içerisinde bayanlar ve çiftleri bekliyorum skype hayalim_ sin46@hotmail.com kik dognmarasli46 cep 05548559100 viber line wahatsap var

      Sil
  9. Selam BAYANLAR ist firat mutsuz umutsuz eşinden ailesinden ve çevresinden ilgi görmeyen evliliği hayatı sikici citti dürüst gizli lige güvene saygıya önem veren hayatına sirdas dertlesecek dost arkadas arayan 546 251 95 85 unuttuğu kadınlık duygularını hissi zevki mutluluğu yaşamak paylaşmak isteyen seviyeli kendini bilen bekar evli veya dul çiftler bayan arkadas arıyorum 5462519585 msj at tanisalim çağrı at ara seni zor durumda bırakmak isdemem 546 251 95 85 7/24 açık msj arkadaşı olabiliriz msj konuşabiliriz herşey seks de yil gece gündüz aramak msj atmak için çekinmeyin BAYANLAR hertürlü sohbete açığım BAYANLAR 546 251 95 85 bekliyorum çekinmeyin 7/ 24 acik Ozel e acik evli çiftler arayın 5462519585

    YanıtlaSil

  10. gizlilige önem veren azgın dul bakımlı hnmlar FANTAZİ DUSUKUNU EVLİÇİFTLER tek bayanlar hemsıre ve ögretmenler sırdas olmak isteyen yurdumun tum çicekleri 24saat 22cmyle en az 4 posta garantili sikişlerimiz İHTINA VE ÖZENLE yapılır BİLGİNİZE 0534 489 55 20 ACİL ACİL.. özellikle sivas ve cevresi

    YanıtlaSil

  11. gizlilige önem veren azgın dul bakımlı hnmlar FANTAZİ DUSUKUNU EVLİÇİFTLER tek bayanlar hemsıre ve ögretmenler sırdas olmak isteyen yurdumun tum çicekleri 24saat 22cmyle en az 4 posta garantili sikişlerimiz İHTINA VE ÖZENLE yapılır BİLGİNİZE 0534 489 55 20 ACİL ACİL.. özellikle sivas ve cevresi

    YanıtlaSil
  12. MERHABA BEN BUĞRA ( Erkek ) 28 YAŞINDA GENÇ AKTİF KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİYİM. ISTANBUL MALTEPE'DE YAŞIYORUM. SOHBET VE ÇEVRE YAPMAK İÇİN BURDAYIM. WHATSAaP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM YAŞINIZ FARKETMEZ. (0554 114 74 11) HOŞÇAKALIN.....

    YanıtlaSil
  13. Slm ben yılmaz Gaziantep ten 43 yaşında 172 boy 80 kilo olgun bir erkeğim tırcıyım bu hikayedeki gibi kızına ilgi duyan ve onlarla sex yaşayan babalar la tanışmak isterim 05365138137

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adana hakki ben olgun ve mutsuz bayanlar adana ve cevresi 05362530624

      Sil
    2. Adanali bayanlar bekliyorum 05362530624

      Sil
  15. Görüşmek isteyen bayanlar yada ensest yaşayan anlatmak isteyen beyler arayın yada yazın 05392631364

    YanıtlaSil
  16. ismim doruk yaşım 28 muğlalıyım.lisans mezunuyum.benim gibi kültürlü batılı bayanlarla biraz sohbet biraz aşk biraz sex konuşmak için buradayım.ses tonu önemli benim için.burada ne işin var derseniz sex sohbeti gerçekte yapmak kadar zevkli çünkü.yapışkan rahatsız eden tip değilim.arama derseniz bilinki asla aramam.18 ile 30 yaş arası tercihimdir.telefonum 0551 189 49 51 özele açık.watsap olursa daha iyi olur.skype da görüntülü de harika olur adresim doruk69_52@hotmail.com ASLA ERKEKLER VE GAYLAR ARAMASIN.

    YanıtlaSil
  17. ÜNIVERSITELI PORNOLARI - OLGUN SEKS VIDEOLARI -TÜRBANLI HATUNLARLA SEKS - YERLI KIZLIK BOZMA VIDEOLAR - INTERNETE YENI DÜSEN TÜRK AMATOR ADULT VIDEOLAR-- HEPSI SITEMIZDEDIR DAHA IYISI YOKTUR HEPSI ÜCRETSIZ OLARAK SUNULMAKTADIR ASAGIDAKI LINKLERDEN SITEMIZE GEÇINIZ...


    ifsa porno sitemiz=====> http://www.sakirabi.com




    yerli seks içerikleri=====> http://www.sakirabi.com




    TIKLAYIN=====> http://www.sakirabi.com




    TIKLAYIN=====> http://www.sakirabi.com




    TIKLAYIN=====> LISELI TÜRK KIZLIK BOZMA TIKLA SITEYE GIR



    SITEMIZ TIKLA GIR=====> ensest seks videolari


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> yerli amator adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> gizli liseli sex videolari


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> adult porno indir

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> Kizkardesini götten siken serefsiz













    >>>>> TÜRK AMATÖR ADULT SITE -- IFSA PORNO TÜRK SITE <<<<<<



    TIKLAYIP SITEYE GIRINIZ>=====> LISELI 2017 PORNOLARI TÜRK




    TIKLAYIP SITEYE GIRINIZ>=====> EN ÖZEL ENS.. VIDEOLAR TÜRK

    ANNESINE ENS... TURK GENCI GIZLI CEKIM=====> http://sakirabi.com






    KARISINI SIKTIRIPDE CANLI ÇEKIM YAPAN TÜRK=====> http://sakirabi.com






    KIZKARDESINE GIZLI KAMERA KURAN GENC VIDEO=====> http://sakirabi.com


    KOCASINI ALDATAN TÜRK KADINLARI VIDEOLAR=====> http://sakirabi.com




    KIZKARDESIYLE LEZBIYEN TÜRK LISELILER =====> http://sakirabi.com






    TÜRK PORNO VIDEOLAR SITESI
    http://sakirabi.com

    ALKOL ALARAK GURUP SEKS YAPAN ÜNIVERSITE ÖGRENCILERI TÜRKhttp://sakirabi.com




    KUZENINI SIKIP INTERNETE VEREN TIKLA SITEYE GELhttp://sakirabi.com



    TEYZE KIZINI SARHOS EDIP GÖTÜNDEN SIKIYOR SITEMIZDEhttp://sakirabi.com


    Ensescilerden türk pornolari bizde >> http://sakirabi.com



    Liseli EBRU kizlik bozdururken sitemizde >> http://sakirabi.com



    Kardesine banyoda gizli çekim yapan bizde >> http://sakirabi.com



    Annesinin sikis videosunu internette yakalayan bizde >> http://sakirabi.com

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. Gixlilige önem veren azgın dul bakımlı kulturlu hnmlar seks duskunu genc kızlar FANTAZI DÜSKÜNÜ EVLİ ÇİFTLER seks anlatılmaz yasanır dıyen cılgınlar 24SAAT 22cmyle en az 4 posta garantılı sıkıslerımız ÜÇRETLİ uygulamalı yasanır NOT ÖZELLİKLE SİVAS VE ÇEVRE İLLER 0534 489 55 20

    YanıtlaSil
  20. Adanali bayanlar arayin olgun 05362530624

    YanıtlaSil
  21. Olgun evli dul fark etmez gizlilik sart

    YanıtlaSil
  22. Gixlilige önem veren azgın dul bakımlı kulturlu hnmlar seks duskunu genc kızlar FANTAZI DÜSKÜNÜ EVLİ ÇİFTLER seks anlatılmaz yasanır dıyen cılgınlar 24SAAT 22cmyle en az 4 posta garantılı sıkıslerımız ÜÇRETLİ uygulamalı yasanır NOT ÖZELLİKLE SİVAS VE ÇEVRE İLLER 0534 489 55 20

    YanıtlaSil
  23. MERHABA BEN BUĞRA 28 YAŞINDA GENÇ AKTİF KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİYİM. ISTANBUL MALTEPE'DE YAŞIYORUM. SOHBET VE ÇEVRE YAPMAK İÇİN BURDAYIM. WHATSAaP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM YAŞINIZ FARKETMEZ. (0554 114 74 11) HOŞÇAKALIN.....

    GÜVENİLİR VE DOĞRU KİŞİ...

    GAYLER LÜTFEN ARAMASIN...

    YanıtlaSil
  24. Selam ben istanbul dan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen sekse düşkün istekli ateşli azgın olgun dul genç bayanlar arayın sikiş yapalım canım am göt yalamak istiyor yatmak isteyen amı sulanmış bayanlar arayın zevkin dorugna birlikte varalım çiftlere üçüncü olurum tel özele açık 3G var hadi bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  25. +905348966695 meraba sex hayatında mutluluk ariyan varsa gizlile önem veren varsa arayın tanisalim öncek istanbul bul istanbul buldayim ve gizlile çok önem veren biriyim bakim liyim ciftler ve bayanlar arasin

    YanıtlaSil
  26. Istanbul umraniye murat ben sex fantazi kacamak heyacan macera ve daha fazlasi icin arayin veya mesaj atin bayanlar bekliyorum gaylar ve erkekler asla aramasin 05468842185

    YanıtlaSil
  27. Selam ben Ufuk yalnız yaşayan bayanlar ve evli çiftler içinizdeki gizli kalmış duygularımızı herşeyin gizli kalacağı saygı ve sevgi çerçevesinde bi birliktelik yaşamak isterseniz arayın beni beraber yaşayalım zevkin doruklarına çıkalım 542. 321. 16. 25

    YanıtlaSil
  28. GİZLİLİGE ÖNEM VEREN AZGIN DUL BAKIMLI KULTURLU NE İSTEDIGINI BİLEN CILGIN KIZLAR MUTAVAZİ HNMLAR SUBAY VE ASTSUBAY HNMLARI FANTAZİ DÜŞKÜNÜ EVLİ ÇİFTLER 24 SAAT 22CMYLE EN AZ 4 POSTA GARANTILI UYGULAMALI OLARAK SIKISLERIMIZ TARIHE UCRETLİ OLARAK GECER BİLGİNİZE 0534 489 55 20

    YanıtlaSil
  29. Görüşmek isteyen bayanlar ensest yaşayan beyler bayanlar herşeyi yaşayalım gizlilik içinde arayın yada yazın 05392631364

    YanıtlaSil
  30. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  31. 0543 282 86 18 MERHABA BEN IST JIGOLO KORAY SEKSE AC OLAN SINIRSIZ HEYECANLI Bİ OKADAR ZEVKLİ VE GÜZEL Bİ SEKS YASAMAYI ARZLYN GUVENILIR DOST SIRDAS JIGOLO ARAYAN SEKSİN TÜM GÜZELİKLERİNİ YASAMAYI İSTEYEN KALIN VE BÜYÜK SEVEN 18 VE 90 YAS ARASI EVLİ DUL OLGUN TÜRBANLİ ŞİŞMAN BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARAYAN EVLİCİFTLER ARAYN TNSLM SEKS UZMANIZI KORAY NOT 19 CM VE KALIN 0543 282 86 18

    YanıtlaSil
  32. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  33. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  34. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  35. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  36. Olgunerkek seven bayanlar 0532 500 33 05 ist

    YanıtlaSil
  37. SELAMLAR BEN ALİ BENİ EVİNDE MÜSAFİR EDEBİLECEK GİZLİLİGE ÖNEM VEREN 45 YAŞ ÜSTÜ OLGUN BAYANLAR ARASIN LÜTFEN 0551 990 93 97

    YanıtlaSil
  38. Karısını siktirmek isteyen beyler arasın İstanbul 0555 162 36 25

    YanıtlaSil
  39. 0541 941 60 93
    Agrı, Erzurum , Van, Iğdır çevresi
    Memleket İzmir
    180 boy 80 kilo kumral temiz bakımlı biriyim
    Öncelik sohbet gizlilik ve güven içinde seviyeli sohbet
    Asla yapışkan biri degilim ve karşı tarafdaki insanında anlayışlı olmasını isterim
    Kendine güvenen bayanlar
    Arayın tanışalım kafalar uyarsa istekler uyarsa devam edilir uymazsa asla sorun sıkıntı olmasını istemem
    Tek erkekler lütfen aramasın
    Sohbet etmek isteyen dertleşmek isteyen gizlilik güven içinde arkadaşlık isteyen çiftler arayın konuşalım
    Gizli noya açıktır
    0541 941 60 93

    YanıtlaSil
  40. 0543 282 86 18 SLM BN İST MALTEPEDEN JİGOLO KORAY SEKSE AC OLAN SINIRSIZ HEYECAN VERİCİ BİR SEKS YAŞAMI ARZLYN GÜVENİLİR TECRÜBELİ JİGOLO ARAYAN 19 VE 90 YAŞ ARASI EVLİ DUL TÜRBANLI ŞİŞMAN BAYANLAR VE EVLICIFTLER ARAYIN TNSLM 0543 282 86 18 LÜTFEN CİDDİ OLANLAR ARASIN

    YanıtlaSil
  41. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  42. Meraba benn IZMIRDEN COSKUN güzel liseli kızlarla sevişmek mutlu olmak istiyorum varmisin ız hemşireler arayın tanisalim05315952133

    YanıtlaSil
  43. Selam ben izmirden coşkun sizinle tanışmak istiyorum bayan arkadas arıyorum kızlar hemşireler arayın tanışalım 05315952133

    YanıtlaSil
  44. Selam ben istanbul dan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen sekse düşkün istekli ateşli azgın olgun dul genç bayanlar arayın sikiş yapalım canım am göt yalamak istiyor yatmak isteyen amı sulanmış bayanlar arayın zevkin dorugna birlikte varalım çiftlere üçüncü olurum tel özele açık 3G var hadi bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  45. Selam ben istanbuldan şeref ne istediğini bilen sevip sevilmek isteyen bayanlar canım am göt yalamak istiyor yalatmak isteyen sekse düşkün istekli ateşli olgun dul genç bayanlar arayın zevkin doruklarına birlikte varalım tel özele açık 0538 639 92 24 0538 639 92 24 arayın

    YanıtlaSil

  46. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  47. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

    0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

    * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

    * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

    * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

    * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

    * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

    * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

    * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    YanıtlaSil
  48. Ben Serkan sikilmek isteyen bütün bayanlar 05352325922

    YanıtlaSil
  49. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

    0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

    * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

    * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

    * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

    * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

    * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

    * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

    * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    YanıtlaSil
  50. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

    0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

    * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

    * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

    * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

    * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

    * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

    * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

    * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    YanıtlaSil
  51. karısını siktirmek istiyen beyler arasın istanbul 05551623625

    YanıtlaSil
  52. Ben Mehmet Ankara'dan yaşım 56 seksi çok seviyorum seksi seven kaçamak yatmak isteyen evliler veya evli bayanlar veya karısından gizli sohbet muhabbet yapmak isteyen eşinin külodunu giyip benimle fantazi yaşamak isteyen beyler kızı hakkında veya ensest hakkında konuşmak isteyen beyler bir telefon kadar uzağım 0553 731 06 80

    YanıtlaSil
  53. Kendini sevdirmek isteyen beni arasin05315952133

    YanıtlaSil