19 Kasım 2016 Cumartesi

Kızımla arabada



Eşim ve kızımla birlikte Antalya’da yaşıyoruz. Eşim bahar sarışın, balıketli ve oldukça güzeldir.

Eşim modern bir aile ortamında yetişmiş, giyimine özen gösteren, bakımlı seksi bir kadındır. Topuklu ayakkabıları ile mini eteğinin altında bacakları muhteşem görünür. Likralı daracık beyaz taytını giyip çıktığında kalçalarının güzelliği ortaya daha çok çıkıyor.

Kızım selin ise 16 yaşına yeni girdi ve liseye başladı.Tek çocuğumuz olan Selin tam bir çıtır çerez diyebilirim.Liseye başladıktan sonra lolita havasına girip serpildi. Sıcak Antalya havasında rahat giyinmeyi seven kızım evde bu rahatlığı abartır minicik şortlar, etekler giyer. Denizde giydiği bikinilerde oldukça cüretkârdır.

Ehliyet almanın zorlaşacağı, ilkokul mezunlarına ehliyet verilmeyeceği haberlerinin çıktığı günlerdi. Eşim lise mezunu ama ehliyeti yoktu ve araba kullanmayı da bilmiyordu. Bende eşimi ehliyet alması için teşvik ediyordum.

Bir kaç defa arabamı kullanması için çalıştırdım fakat her seferinde beceremedi. Eğer sen araba kullan ve ehliyet al sana araba alacağım dedim. Bu sözümden sonra ikna oldu ve ehliyet kursuna gitti. Gittiği kursta yazılı sınavı kazanmış direksiyon dersi alıyorlardı.

Antalya’nın meşhur sıcaklarının başladığı yaz ayları gelmişti. Hem mangal yakalım hem de serinleyelim diye eşofmanları giyip ormanlık alana pikniğe gitmiştik. Piknik alanına varıp yerleştik şöyle etrafı bir dolaştım. Piknik alanının bitiminden sonra ormanın içine doğru giden gayet geniş ve güzel bir yol vardı. Eşimin yanına dönüp, araba kullanmaya uygun yol var gel seni biraz çalıştırayım dedim. Hayır, senin yanında heyecanlanıyorum ben kursta öğreniyorum dedi.

Sen kursta gene öğren ben sana araba kullanmanın inceliklerini öğreteyim dediysem de kabul etmedi. Kızım ece de annesini ikna etmeye çalıştı ama eşimi ikna edemedi. Çok istiyorsan git kendin öğren ben şu ağacın altında mis gibi yatıp dinlencem dedi. Kızım öfkeli bir şekilde öğrenirim ne var dedi. Bana dönüp baba bana öğretir misin dedi. Öğretirim ama önce annenin öğrenmesi lazım sınava girecek dedim. Eşim yere sermek için götürdüğümüz örtülerden birinin üstüne uzanıp sonra öğrenirim acelesi ne dedi. Kızım bir hışımla kolumdan çekip baba bana öğret dedi. Pekâlâ, gel bir tur atıp gelelim dedim.

Arabaya bindik piknik alanının sonundaki yola doğru gidiyorduk. Kızım araba hakkında hiçbir şey bilmiyordu. Hevesini kırmak istemiyordum ama nereden başlasam bilemiyordum. Kucağıma otursun biraz gittik mi tamam yeter artık derim diye düşündüm. Orman yoluna girip kenara çektim. Kızım arabadan indi benim kapıyı açtı bekliyordu.

Koltuğu arkaya itip direksiyonu yukarı kaldırdım. Gel bakalım biraz direksiyon tutmayı öğren deyip kucağıma oturttum. Birinci vitese taktım yürüdük. Gaz, fren, vites arabanın kumandası tamamen bendeydi. Kızım birinci viteste giderken direksiyon tutuyordu. Sanki arabayı o kullanıyormuş gibi heyecanlı ve sevinçliydi. Bu arada kızımın altındaki aletim uyanmış üstündeki kalçalara dayanmıştı.

Kızım araba kullanmanın heyecanını yaşarken bende büyük zevk alıyordum. Tarif etme bahanesiyle ileri geri küçük hareketlerle bacak arasında gidip geliyordum.

Kucağımdaki kızımın saçları yüzüme değiyordu. Başımı öne yaklaştırıp boynuna öpücük kondurdum ve aferin iyi gidiyorsun dedim. Seviniyor iyi kullanıyor muyum diye soruyordu. Gayet güzel tabi ki bir seferde olacak bir şey değil çok çalışmamız lazım dedim. Tamam, çok çalışalım baba her gün çalışalım ki hemen öğreneyim dedi. Olur, olur çalışırız dedim. Bak baba, annemden önce öğrenmeliyim ona göre dedi. Tamam, kızım annen her gün kursa gittiğinde bizde çalışmaya çıkarız annene sürpriz olur dedim. Sevincinden yerinde hoplayıp zıplarken aletim daha fazla dayanamadı boşaldı.

Hemen arabayı durdurup hadi in bakalım dedim. Biraz daha kullansaydım dedi. Tuvaletim geldi diyerek indirdim. Eşofmanımın ıslanmasını istemiyordum. Ağaçların arkasında külotumu çıkartıp attım. Döndüğümde bu günlük bu kadar sonra devam ederiz dedim. Eşimin yanına döndük ve güzel bir piknik oldu.

Eve döndüğümüzde kızıma nerede araba kullandırabilirim diye düşünürken aklıma araba pazarı geldi. Çok geniş bir alandı aynı zamanda dikkat çekmez ve gözden uzaktı. Kızımın kalçaları şimdiden heyecanlandırıyordu beni.

Sonraki gün eşim sürücü kursuna gitmek için evden çıkınca kızım hadi baba bizde gidelim dedi. Üzerimizde bir şort bir tişört vardı. Cüzdanı ve arabanın anahtarını alırken yedek bir şort aldım. Araba pazarına varınca yine koltuk ve direksiyonu ayarlayıp, kucağıma aldım. Dizlerimi birleştirdim böylece bacaklarının biri sağa diğerini sola salladı. Hareket ettikten sonra dizlerimi açıp kapayarak bacak arasını rahatça açıyordum.

Her ileri geri hareketimde deliklerine badana yapıyordum. Çaktırmadan elimi bacağına koyup okşuyor aferin iyi gidiyorsun diye boynuna ve kulak memesine öpücükler konduruyordum. Kızımda altındaki sertliğin farkındaydı ve benimle oynuyordu. Böyle bir süre devam ettikten sonra daha fazla dayanamadım ve boşaldım. Çok terledim tuvalete gitmem gerek diyerek pazarın içinde bulunan tuvalete gidip şortumu değiştirdim.

Yeter yarın devam ederiz diyerek kızımın mızmızlanmaları arasında eve döndük. Kızım az çalışmamızdan şikâyetçiydi. Tamam, söz yarın daha çok çalışırız diyerek gönlünü yaptım.
Eşim döndüğünde çalışmamızdan hiç bahsetmedik. Ertesi günü iple çekiyordum. Eşim kursa gidince kızım hadi baba çıkalım ben hazırım dedi. Kızımın üstünde minicik bir etek vardı. Ona baktığımı görünce, dün çok terlemiştin onun için dedi. Bende kenarından aletimi çıkarabileceğim geniş bir şort giydim.

Pazar yerine varınca tüm ayarlamaları yeniden yapıp gel bakalım dedim. Zaten minicik olan eteğin uçlarını kaldırarak kucağıma oturmasını sağladım. Kızımın delikleri ile aletimin arasında artık etek yoktu. İnce dantelli bir külot giyen kızım sanki hazırlıklı gelmişti. Ondan aldığım bu cesaretle şortumun içindeki aleti çıkarmaya kara verdim. Birleştirdiğim dizlerimden sağa sola ayrılan bacaklarını şuraya koy buraya koy derken belinden tutup kaldırım ve aleti çıkardım. Tenine temas eden aletimin farkındaydı ama bozuntuya vermedi.

Hareket edip pazar yerinde turlamaya başladık. Evet, sen bu işi öğreneceksin diye saçlarını okşuyor boynunu öpüyordum. Ara ara kalkıp otururken aletim bacaklarına kalçalarına sürtüyordu. Türlü bahanelerle ileri geri yaparak bacak arasına ve külotuna vargel yapıyordum. Kalktığı bir anında külotunu yana sıyırdım. Oturduğunda deliklerine dayanan aletim zevkten dört köşe idi. Amının dudaklarını hissedebiliyordum.

Aletim zevkten çırpınırken boynunu ve kulak memelerini öpmeyi bırakmış yalıyordum. Kızım arabadan aldığı zevkin yanına altındaki zevki de eklemiş aletimin üstünde kıvranıyordu. Kalktığı bir anında onu alttan kalçasından havada tutup aleti deliğine dayadım. Sıcaktan ve zevkten vıcık vıcık olan deliğine girmeye hazır bir alet vardı. Her şey ona bağlıydı isterse oturur içine alır istemezse oturmaz kenara çekerdi. Nefes almadan hareketsiz bekliyordum.

Selin yavaşça kendini bırakıp sikime bastırdı. Sikimin başı girince, ben de alttan bastırdım ve sikimin kalanını da ben soktum. İçindeydim İnanılmaz bir şeydi. Daha git gel yapamadan, o saniye beline sarılıp içine volkan gibi patlamaya başladım. Ama bu zevkin bitmesini istemiyordum. Patlamalar devam ederken bende gidip gelmeye başladım. Menilerim deliğini iyice kayganlaştırmış çok rahat girip çıkıyordum.

Selin’in nefes alışları hızlanmış, ilk kez aldığı bu zevkin tadını doyasıya çıkarıyordu. Ben yavaşlayınca selin hızla oturup kalkıyordu. İnmeye fırsat bulamayan sikim tekrar boşalmak için hazırlanırken selin hırıltılar çıkararak zirveye ulaşmıştı.

Terden sırıl sıklam olmuş vücuduna sarılıp bütün menilerimi içine ikinci kez boşalttım.

50 yorum:

  1. İstanbul içi görüşmek isteyen bayanlar herşeyi gizlilik içinde yaşayalım 05392631364

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm ben k.marastan hakan 34 yaş 178 85 esmer tenliyim gizlilik içerisinde bayanlar ve çiftleri bekliyorum skype hayalim_ sin46@hotmail.com kik dognmarasli46 cep 05548559100 viber line wahatsap var

      Sil
    2. slm batuhan ben istanbuldan numaram 0531 880 14 71 ateşli azgın EVLİ BEKAR DUL BAYANLAR arayın tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var

      Sil
    3. n 30 Ocak 2018 04:49 Istanbul avcılar 40_60_1-78 bakimli temiz yakisikli derece de bey efendi biriyim yanlız yaşıyorum elit kendin den emin olgun bakimli bir hanım efendi arayisinda yım 30-60 yaşların da niyeti citti olan yalancı sanalci paraci olmayan bir hanım eden di olması yeterli şayet sizde bir ilişki arayı sında iseniz bana 0543_664_5410 nolu hattın dan ulasa bilirsiniz

      Sil
    4. 0541 941 60 93
      Agrı, Erzurum , Van, Iğdır çevresi
      Memleket İzmir
      180 boy 80 kilo kumral temiz bakımlı biriyim
      Öncelik sohbet gizlilik ve güven içinde seviyeli sohbet
      Asla yapışkan biri degilim ve karşı tarafdaki insanında anlayışlı olmasını isterim
      Kendine güvenen bayanlar
      Arayın tanışalım kafalar uyarsa istekler uyarsa devam edilir uymazsa asla sorun sıkıntı olmasını istemem
      Tek erkekler lütfen aramasın
      Sohbet etmek isteyen dertleşmek isteyen gizlilik güven içinde arkadaşlık isteyen çiftler arayın konuşalım
      Gizli noya açıktır
      0541 941 60 93

      Sil
    5. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

      0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

      MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

      * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

      * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

      * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

      * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

      * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

      * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

      * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

      * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

      Sil
  2. Selam 43 yasindayim ızmirliyim bekar erkeğim ne aradığını bilen çiftler yada tek bayanlar her şey seks değil benim için tanismak isterim sevgiler 05323375290

    YanıtlaSil
  3. Anakarada tek gecelik SEKS yapmak ısteyen bayanlar arasin WATSAP viber imo var 0537 321 59 42

    YanıtlaSil
  4. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen sekse düşkün istekli ateşli azgın olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamaya bayılırım çiftlere üçüncü olurum tel özele 3G var hadi bayanlar arayın seks yapalım 0538 639 92 24 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ben huseyin 34 yasindayim istanbul ici gorusup seks yapa bilecegimiz heryastan bayanlar arayin jigolo degilim sekste sinirtanimam fantasktik seks isteyenlar herturlu fantaziye varim 0553 7357142

    YanıtlaSil
  6. Görüşmek isteyen bayanlar yada ensest yaşayan anlatmak isteyen beyler arayın yada yazın 05392631364

    YanıtlaSil
  7. ismim doruk yaşım 28 muğlalıyım.lisans mezunuyum.benim gibi kültürlü batılı bayanlarla biraz sohbet biraz aşk biraz sex konuşmak için buradayım.ses tonu önemli benim için.burada ne işin var derseniz sex sohbeti gerçekte yapmak kadar zevkli çünkü.yapışkan rahatsız eden tip değilim.arama derseniz bilinki asla aramam.18 ile 30 yaş arası tercihimdir.telefonum 0551 189 49 51 özele açık.watsap olursa daha iyi olur.skype da görüntülü de harika olur adresim doruk69_52@hotmail.com ASLA ERKEKLER VE GAYLAR ARAMASIN.

    YanıtlaSil
  8. Selam ben istanbuladan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli azgın arzulu ateşli şuanda yatagında amını okşayan yalattırmak isteyen olgun dul genç bayanlar am göt yalamayı çok seviyorum çiftlere üçüncü olurum tel özele açık 3G var hadi bayanlar arayın 0538 639 92 24.0538 639 92 24 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  9. Selam ben istanbuladan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli azgın arzulu ateşli şuanda yatagında amını okşayan yalattırmak isteyen olgun dul genç bayanlar am göt yalamayı çok seviyorum çiftlere üçüncü olurum tel özele açık 3G var hadi bayanlar arayın 0538 639 92 24.0538 639 92 24 0538 639 92 24 bayanlar arayın xxxxx

    YanıtlaSil
  10. +905348966695 meraba sex hayatında mutluluk ariyan varsa gizlile önem veren varsa arayın tanisalim öncek istanbul bul istanbul buldayim ve gizlile çok önem veren biriyim bakim liyim ciftler ve bayanlar arasin

    YanıtlaSil
  11. Görüşmek isteyen bayanlar ensest yaşayan beyler bayanlar herşey gizlilik içinde mesaj atin yada arayın 05392631364

    YanıtlaSil
  12. Merhaba ben antalya MANAVGAT side deyim. Sınırsız fantazi seks arayan evli çiftler bayanlar samimi ciddi dürüst olanlar arasın özel açık
    05344930067

    YanıtlaSil
  13. Selam ben İstanbul Serkan seç yapmak isteyen evli bayanlar durumum iyi yaş 35 05368744442 evli çiftler sadece bayanlar arasın penis 18 satim

    YanıtlaSil
  14. Selam ben ankaradan Halil sikişmek isteyen bayanların aramasını bekliyorum 51 yaşındayım 05333482158

    YanıtlaSil
  15. ben cengiz 48 yaşındayım ist gizli sexs yapmak istiyen bayanların emrindeyim 20 cm 05354854275

    YanıtlaSil
  16. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  17. 0543 282 86 18 MERHABA BEN IST JIGOLO KORAY SEKSE AC OLAN SINIRSIZ HEYECANLI Bİ OKADAR ZEVKLİ VE GÜZEL Bİ SEKS YASAMAYI ARZLYN GUVENILIR DOST SIRDAS JIGOLO ARAYAN SEKSİN TÜM GÜZELİKLERİNİ YASAMAYI İSTEYEN KALIN VE BÜYÜK SEVEN 18 VE 90 YAS ARASI EVLİ DUL OLGUN TÜRBANLİ ŞİŞMAN BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARAYAN EVLİCİFTLER ARAYN TNSLM SEKS UZMANIZI KORAY NOT 19 CM VE KALIN 0543 282 86 18

    YanıtlaSil
  18. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  19. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  20. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın yer

    YanıtlaSil
  21. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  22. Taze bir kızı sikmek kadarzevkli birşey yoktur

    YanıtlaSil
  23. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  24. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  25. Olgun erkek sevenler istanbul 0532 500 33 05

    YanıtlaSil
  26. SELAMLAR BEN ALİ BENİ EVİNDE MÜSAFİR EDEBİLECEK GİZLİLİGE ÖNEM VEREN 45 YAŞ ÜSTÜ OLGUN BAYANLAR ARASIN LÜTFEN 0551 990 93 97

    YanıtlaSil
  27. selam ben tuzla'dan yılmaz... 40 yas ustü bayanlar sizin için buradayım..05312121039

    YanıtlaSil
  28. Baba Kız ensest yazışmak isteyenler yazsın

    YanıtlaSil
  29. 0541 941 60 93
    Agrı, Erzurum , Van, Iğdır çevresi
    Memleket İzmir
    180 boy 80 kilo kumral temiz bakımlı biriyim
    Öncelik sohbet gizlilik ve güven içinde seviyeli sohbet
    Asla yapışkan biri degilim ve karşı tarafdaki insanında anlayışlı olmasını isterim
    Kendine güvenen bayanlar
    Arayın tanışalım kafalar uyarsa istekler uyarsa devam edilir uymazsa asla sorun sıkıntı olmasını istemem
    Tek erkekler lütfen aramasın
    Sohbet etmek isteyen dertleşmek isteyen gizlilik güven içinde arkadaşlık isteyen çiftler arayın konuşalım
    Gizli noya açıktır
    0541 941 60 93

    YanıtlaSil
  30. Karısını siktirmek isteyen beyler arasın İstanbul 0555 162 36 25

    YanıtlaSil
  31. 0543 282 86 18 SLM BN İST MALTEPEDEN JİGOLO KORAY SEKSE AC OLAN SINIRSIZ HEYECAN VERİCİ BİR SEKS YAŞAMI ARZLYN GÜVENİLİR TECRÜBELİ JİGOLO ARAYAN 19 VE 90 YAŞ ARASI EVLİ DUL TÜRBANLI ŞİŞMAN BAYANLAR VE EVLICIFTLER ARAYIN TNSLM 0543 282 86 18 LÜTFEN CİDDİ OLANLAR ARASIN

    YanıtlaSil
  32. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  33. Meraba ben izmirden coşkun bayanlar kızlar hemşireler arayın tanışalım liseli kızlar arayın konusalim çok mutlu olursunuz05315952133

    YanıtlaSil
  34. Slm ben can yasim 43 ayrildim bir kizim var kiz bende kaliyor bir bayanla yazmak isterim

    YanıtlaSil
  35. Selam ben istanbul dan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen sekse düşkün istekli ateşli azgın olgun dul genç bayanlar arayın sikiş yapalım canım am göt yalamak istiyor yatmak isteyen amı sulanmış bayanlar arayın zevkin dorugna birlikte varalım çiftlere üçüncü olurum tel özele açık 3G var hadi bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  36. Selam ben istanbuldan şeref ne istediğini bilen sevip sevilmek isteyen bayanlar canım am göt yalamak istiyor yalatmak isteyen sekse düşkün istekli ateşli olgun dul genç bayanlar arayın zevkin doruklarına birlikte varalım tel özele açık 0538 639 92 24 0538 639 92 24 arayın

    YanıtlaSil
  37. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

    0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

    * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

    * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

    * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

    * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

    * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

    * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

    * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    YanıtlaSil
  38. Selam konyadan yaş 22 esmer
    Erkegim genç tadını özleyenler icin
    Wp 05426937072 genç yaşlı fark etmez

    YanıtlaSil
  39. Merhaba ben Serkan gizlilik içinde sikismek için bayan arkadaş arıyorum 05352325922

    YanıtlaSil
  40. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

    0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

    * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

    * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

    * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

    * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

    * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

    * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

    * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    YanıtlaSil
  41. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

    0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

    * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

    * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

    * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

    * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

    * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

    * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

    * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    YanıtlaSil
  42. Merhaba gizlilik içinde gorusebilecek bayan arkadaş arıyorum yanlız yasiyorum 05352325922

    YanıtlaSil
  43. Merhaba ben izmirden coskun bayan arkadaş arıyorum liseli kızlar hemşireler bayanlar arayin tanisslim çok mutlu olursunuz dul kadınlar arayin 05315952133

    YanıtlaSil