23 Kasım 2016 Çarşamba

Eşimin ayakkabıcıya verişi

















































Antalya'da yaşıyoruz eşim dolgun fiziği ile çok güzel bir kadın. Mini etekler giyip dikkatleri üzerinde toplamaktan zevk alır.

Başkalarının ona bakması benim de hoşuma gidiyor.Eşimi başka erkeklerle hayal ediyor sevişirken fanteziler kuruyorum.Bunu eşime defalarca söyledim ama bugüne kadar güzelliğini sergilemekle yetindi.

Alışverişe çıkıp, oradan da bir yerlere eğlenmeye gidecektik.Eşim giyinirken onu izledim.Yine çok seksi göğüs dekolteli mini bir elbise giyince beni çok heyecanlandırmıştı.


Elbise minicik olunca, eşime alış verişe gidiyoruz değil mi dedim.Evet hayatım önce alış verişe gidelim ama biraz da seksi olup dikkat çekeyim değil mi dedi. 

İstediğin kadar seksi ol, seni böyle görmek bana zevk veriyor dedim.Zaten sutyen takmadım istersen şu minicik elbiseyi de çıkarıp sadece string ile gideyim dedi. 

İstersen onuda çıkar bebeğim, diyerek kalçasını okşarken elbiseden taşan göğüslerine kafamı gömüp öptüm.


Hazırlandı ve çıktık, arabayı park edip dolaşmaya başladık.Gezerken vitrinde çok güzel bir ayakkabı görüp bakmaya karar verdik ve içeri girdik. Ayakkabıyı işaret ederek denemek istediğini söyledi.


Birkaç dakika sonra ayakkabı geldi, adının Metin olduğunu söyleyen oldukça yakışıklı adam bize hoş geldiniz derken eşimi tepeden aşağı süzüyordu.

Mini elbisesinin altındaki sütun gibi bacakları ve dekoltesinden taşan göğüsleri ile eşim fazlasıyla dikkat çekiyordu. Eşimi koltuğa oturttu ve ayakkabı denemeye başladılar, bende uzaklaşıp mağazanın diğer tarafında erkek ayakkabılarına bakmaya gittim.


Eşim mini elbise ile oturunca, İncecik külotuyla müthiş frikikler verdiği belliydi.Benim zevk alacağımı bildiğinden gayet rahat davranıyor topladığı ilginin tadını çıkarıyordu. 


Bu arada ayakkabının biri gidiyor diğeri geliyor, eşimin hiç acelesi yoktu, Metin önünde eğilmiş giydiriyor çıkarıyor, eşim arkasına yaslanmış  bacakları açmış canlı yayın yapıyordu.

Giydiği ayakkabıya bacağını yukarı kaldırıp bakıyor, bacak bacak üstüne atıp bakıyor her türlü manzarayı sunuyordu.Arkasına yaslanınca mini elbise iyice yukarı sıyrılmış ince tül külotu tamamen ortaya çıkmıştı.Elbiseden taşan göğüsleri de mükemmel görünüyordu.

Diz üstüne çıkan uzun bir çizme giydiriyordu, çizmenin fermuarını yukarı çekerken adam resmen eşimin bacaklarını okşuyordu. Eşimin bu işten oldukça zevk aldığı her halinden belli oluyordu.

Eşim ara ara bir şuh kahkaha atıyor, adam aldığı cesaretle daha rahat davranıyordu.Oldukça yüksek topuklu fantezi bir ayakkabı daha getirdi, eşim bu ayakkabıyı giydi ve ayağa kalkıp kendini aynada seyrederken muhteşem görünüyordu.

Yüksek topuklu ayakkabılar yüzünden elbisenin eteği daha da kısalmıştı.Çok seksiydi, onu böyle görmek beni azdırıyordu. 


Eşim yüksek topuklu ayakkabı giyer ama bu çok yüksekti ve eşime çok yakıştı.Eşim adama farklı bir model sordu adam yukarıda depoda olduğunu söyledi isterse beraber bakabileceklerini de  ekledi.


Eşim bana işaret ederek ben birkaç model daha bakacağım dedi ve üst kattaki depoya çıktılar.


Az sonra bende yukarı çıktım ama baktım onları göremedim. Nerede olduklarını düşünüyordum ki,içeriden gelen gülüşmeleri duydum ve usulca içeriye girdim odanın bir arka bölmesi daha olduğunu gördüm bir komando misali kendime bir mevzi buldum ve onları izlemeye koyuldum.

Metin  eşime sürekli olarak iltifatlar yağdırıyordu. Eşimin bu iltifatlardan ve güzel sözlerden etkilendiği her halinden belli oluyordu.

Baldırların yarısına kadar bağcıklı yazlık fantezi bir ayakkabı vardı elinde eşime ayakkabının tekini giydirdiğinde bağcıkları bağlarken resmen baldırlarını okşayıp arada bir kaç öpücük kondurmuştu.

Eşimin ilgiden memnun olduğu her halinden belliydi.Arkasına yaslanıp elbisenin altındaki güzelliği ortaya çıkarmıştı.


Ayakkabının diğer eşini giydirirken bu kez işi biraz daha ilerletip bu kez  ateşli öpücükler konduruyordu.Öpücükler yavaş yavaş yukarıya çıkarken öpmeyi bırakıp yalıyordu. Eşimde hızlı hızlı nefes almaya başladı.Anladığım kadarıyla film kopmak üzereydi. Ben bu arada çok zevk alıyordum ama kıskançlıktan da çatlamıştım.


Eşimin güzel bacaklarını yalaya yalaya külotuna gelmişti ve eşim artık gözlerini kapatmış adeta uçuyordu. Odanın içi resmen eşimin am kokusuyla dolmuştu.

Metin eşimin amını yaladıkça derin derin inlemeye başlamıştı.Bir süre sonra ayağa kalktı ve karımın o güzel dudaklarına yumuldu.Artık kendilerinden geçmişlerdi.

Fermuarı indirip aletini çıkardı, en az 20 cm vardı, eşim eline alıp sıvazlarken gözlerini kocaman açmış büyüklüğüne hayretle bakıyordu.Sonra öpüp yalamaya başadı, biraz yaladıktan sonra karımı kaldırıp dolaba yasladı.

Ayakta sevişmeye başladılar eşimin bacaklarını iyice araladı ve aletini kadınlığına yaslarken eşimde dudaklarına yapışmış ateşli bir şekilde öpüşüyordu. 


Önce ufak vargeller şeklinde gidip gelmeye başladı, sonra tek bir hamlede o koca aletin tamamını eşimin derinliklerine soktu. Eşimden  küçük bir ah sesi yükselirken Metin hızlı hızlı gidip gelmeye başladı. Tempo giderek hızlanırken eşim içindeki kocaman aletin tadını sonuna kadar çıkarıyordu.

Dolaba yasladığı eşimin daha derinliklerine girmek için bacaklarını beline dolayıp kalçalarından tutarak aleti köklüyordu.
Yaklaşık 5 dakika sonra Metin karımın şeftalisinden çıkarıp büyük bir zevkle boşalmaya başladı. O ana kadar eminim eşim de en az  3 kez orgazm olmuştur.


Terden sırıl sıklam olmuşlardı ve nefes nefeseydiler. Eşimin bacakları titriyor, kadınlığından ve bacaklarından zevk suları akıyordu.Onlar toparlanırken ben geldiğim gibi usulca ayrıldım. 


Aşağıya inip bir süre bekledim, biraz sonra ikisi de geldi, eşimin yüzünde mutluluk ifadesi hakimdi.Makyajını tazelemiş ve terlerini silmişti.

Beğendin mi karıcım dedim. Seni beklettim ama 2 tane ayakkabı beğendim, üstelik benim için bir alana bir bedava kampanya yaptılar dedi.

Ayakkabı paketlerini alıp çıkarken Metin'e teşekkür eden eşim başka modelleri görmek için tekrar geleceğini söyledi.


Arabaya atlayıp gece kulüplerinden birine gittik.Yolda giderken eşimin bacaklarını okşayıp, mini elbisenin altına elimi soktum. Külot yoktu ve önü vıcık vıcık ıslaktı.Parmak uçlarımla ıslak zevk sularından alıp yaladım ve bebeğim bugün beni kudurttun dedim. 


İtiraf edeyim bende çok büyük zevk aldım ama unutma bunu sen istedin dedi.Evet ben istedim ve böyle fantezilere devam edelim dedim.Bu kadar heyecan yaşayacağımı bilsem daha önce kabul ederdim dedi.


Gece kulübüne girip önce bir köşede biraz oturup nefeslendik.İkimizde büyük bir heyecan ve zevk yaşamıştık.İçkilerimizi yudumladıktan sonra haydi eğlenmeye devam edelim şimdi piste çıkıp o sikilmiş amını sergileyelim dedim.

Dudağıma yapışıp öptü sen iste yeter dedi. El ele tutuşup piste çıktık, öylesine coştuk ki pistte sevişir gibiydik.Hiç kimseye aldırış etmeden sabaha kadar dans edip çılgınca eğlendik.


Zevk ve eğlence dolu günün ardından bu büyük keyfi daha sık yaşama kararı aldık.

64 yorum:

  1. İstanbul içi görüşmek isteyen bayanlar eşini siktirmek isteyen erkekler herşeyi gizlilik içinde yaşayalım 05392631364

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm ben k.marastan hakan 34 yaş 178 85 esmer tenliyim gizlilik içerisinde bayanlar ve çiftleri bekliyorum skype hayalim_ sin46@hotmail.com kik dognmarasli46 cep 05548559100 viber line wahatsap var

      Sil
    2. BİREBİR KENDİMİ ANLATTIM OKURSAN SEVİNİRİM.. :)
      Açık tarzımı bağışla lütfen.
      Huzur dolu bir odada.. slow bir müzik çalıyor. yanan mumlar tütsünün hoş kokusu.. ortam loş.. biz dans ediyoruz ayakta seninle.. buselerim boynunda dolanırken. seni ayakta 1001 buseyle operken sadece kilodun kalana kadar soyuyorum.... 1001 gece masasallarina nazire yaparcasına. seni kendime çekiyorum.. dilim boynunda kulak arkanda daireler çizerken.. parmaklarım yavaşça kilodunun içine kayıyor...uzanıyoruz yatağa ve sadece kilodun üzerindeyken yüzüstü yatırıyorum seni..ayak bileklerinden başlayarak, dilimin sadece ucuyla vucuduna onlarca resim çiziyorum.bileklerinden baslayip kulak memende boynunda biten . kalçalarının arasına sıkıştırıp kilodunu.. kalçanın yanaklarını tatlı tatlı vakumluyorum dudaklarımın arasına.. sonrasında seni sırtüstü yatırıp kalçanın altına bir yastık koyup.. bacaklarını dizlerinden sana verip önüne diz çöküyorum.. yavaşça kilodunu kenara sıyırıp dilimi o ıslaklığının üzerinde hissettiriyorum.. parmaklarımla klitorisinin çevresine bastırarark.. bızırın merkezini mümkün olduğu kadar meydana çıkartıp dakikalarca.. sadece dilimin ucuyla tokatlıyorum onu tık tık tık.. bazende dudaklarımla eziyorum . yumuşak bir şekilde vajinanın içine masaj yapıyorum parmaklarımla hepsini sırayla sokarak.. ve bana kesinlikle hadi gir demeni istemiyorum.. dilim bazen deliğinde bazen dudaklarını emiyorken.. yanında altında üstünde yerde duvara yaslayıp masada sandalyede. üstüme alıp her pozisyonun her açısını deniyoruz.. aletimin kafasının içinde tüm duvarlara sürtmesini sağlayarak.. ve her pozisyon değişiminde mutlaka tekrar girmeden azda olsa yalıyorum aranı ve dudaklarını....değişken tempolarda bazen hızlı bazen yavaş.. hatta bazen güçlü kollarım ve avuçlarımla kalça yanaklarından kavrayıp resmen seni aletime vururcasına.. .. seni duvara yasladığımda sırtını.. bir bacağını kaldırıp. güçlü avuçlarımla kalçalarından seni kendime çekip vurduğumda anlayacaksın. ellerimin gücüyle onları çarpıştırdığımda :) 5 dk dan fazla bir pozisyonda kalmayarak,. tam boşalacağın zaman doğru pozisyon ve tempoyu koyarak bir orgazm fırtınasının içine girmeni sağlıycam.. o zevkin en üst noktasının belkide dakikalarca sürmesini sağlayarak. .. tempoyu bu anlarda çıldırmış gibi artttırarak belkide peşpeşe orgazm olmanı sağlıyorum ve asla yeter demeni istemiyorum..çünkü ben1 saate ancak gelebiliyorum çoğu zaman dahada uzuyor.samimiyetle 15 20 dklık bir sexe kılımı kıpırdatasım yok. Uzun zaman çıkıpta sıra özel anlara geldiğinde..geçboşalmam yüzünden sorun yaşamak üzüyor benı..kaybedilen zamanda cabası... kimsemin zamanını çalmadan . Açık olup benim gibi düşünen birininin hayali bu sadece.. Hepimiz doğru hayatı yaşamaya çalışıyoruz ..sürekli aynı çevre aynı insanlar.. mecburi bi ciddiyet ve mesafe. . Bence herkesin sadece kendi bildiği bir sırdaşı olmalı.. bilinçaltının prensi. :) ...Varmısın bu yazıyı yaşamaya.. :) hadi cesaretini topla . Gerekirse numaranı gizle ve ara. Birer merhabamızı duyalım.. belkide hayal ettiğin benim.. 0 553 849 01 29

      Sil
    3. slm batuhan ben istanbuldan numaram 0531 880 14 71 ateşli azgın EVLİ BEKAR DUL BAYANLAR arayın tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var

      Sil
    4. Merhaba Adana'dan Doruk ben, boy 1.85 yaş 27 kişisel fitness antrenörüyüm.Aynı zamanda profesyonel jigoloyum Kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen biriyim.Olgun karakterli kadınlardan hoşlanıyorum.İyi bir dinleyiciyim seks partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın. Kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Lütfen sadece elit hanımlar, kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler. 0545 697 63 00 resimler bana ait

      Sil
    5. 0541 941 60 93
      Agrı, Erzurum , Van, Iğdır çevresi
      Memleket İzmir
      180 boy 80 kilo kumral temiz bakımlı biriyim
      Öncelik sohbet gizlilik ve güven içinde seviyeli sohbet
      Asla yapışkan biri degilim ve karşı tarafdaki insanında anlayışlı olmasını isterim
      Kendine güvenen bayanlar
      Arayın tanışalım kafalar uyarsa istekler uyarsa devam edilir uymazsa asla sorun sıkıntı olmasını istemem
      Tek erkekler lütfen aramasın
      Sohbet etmek isteyen dertleşmek isteyen gizlilik güven içinde arkadaşlık isteyen çiftler arayın konuşalım
      Gizli noya açıktır
      0541 941 60 93

      Sil
    6. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

      0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

      MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

      * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

      * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

      * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

      * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

      * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

      * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

      * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

      * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

      Sil
    7. slm bayanlar elazğda çiçekçilik yapıyoum yaşım 36 yanlız yaşıyoum 0505 520 68 66 gizli noya açık her an mustim arayın no bana aittir sabırızlıkla bekliyoum

      Sil
  2. İstanbul içi görüşmek isteyen bayanlar eşini siktirmek isteyen erkekler herşeyi gizlilik içinde yaşayalım 05392631364

    YanıtlaSil
  3. Anakarada tek gecelik SEKS yapmak ısteyen bayanlar arasin WATSAP viber imo var 0537 321 59 42

    YanıtlaSil
  4. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen sekse düşkün istekli ateşli azgın olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamaya bayılırım çiftlere üçüncü olurum tel özele 3G var hadi bayanlar arayın seks yapalım 0538 639 92 24 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil

  5. gizlilige önem veren azgın dul bakımlı hnmlar FANTAZİ DUSUKUNU EVLİÇİFTLER tek bayanlar hemsıre ve ögretmenler sırdas olmak isteyen yurdumun tum çicekleri 24saat 22cmyle en az 4 posta garantili sikişlerimiz İHTINA VE ÖZENLE yapılır BİLGİNİZE 0534 489 55 20 ACİL ACİL.. özellikle sivas ve cevresi

    YanıtlaSil
  6. BAYANLAR ıst fırat mutsuz umutsuz eşinden ailesinden ve çevresinden ilgi goremiyen evliliği sikici citti dürüst ve gizli lige güvene saygıya Onem veren hayatına sirdas dertlesecek dost arkadas arayan unuttuğu kadınlık duygularını hissi zevki mutluluğu yaşamak paylaşmak isteyen seviyeli kendini bilen bekar evli veya dul evli çiftler BAYAN arkadas arıyorum 546 251 95 85 msj at çağrı at ara tanisalim seni zor durumda bırakmak isdemem msj arkadasida olabiliriz konuşabiliriz herşey SEKS değil gece gündüz ara msj at çağrı at çekinmeyin BAYANLAR hertürlü sohbete açığım BAYANLAR 546 251 95 85 bekliyorum 7 / 24 Ozel E açık yas sinirim yok BAYANLAR 5462519585 olgun BAYANLAR bekliyorum evlı cıftler arayın

    YanıtlaSil
  7. ismim doruk yaşım 28 muğlalıyım.lisans mezunuyum.benim gibi kültürlü batılı bayanlarla biraz sohbet biraz aşk biraz sex konuşmak için buradayım.ses tonu önemli benim için.burada ne işin var derseniz sex sohbeti gerçekte yapmak kadar zevkli çünkü.yapışkan rahatsız eden tip değilim.arama derseniz bilinki asla aramam.18 ile 30 yaş arası tercihimdir.telefonum 0551 189 49 51 özele açık.watsap olursa daha iyi olur.skype da görüntülü de harika olur adresim doruk69_52@hotmail.com ASLA ERKEKLER VE GAYLAR ARAMASIN.

    YanıtlaSil
  8. MERHABA EVLİ ÇİFTLER,BEN BUĞRA ( Erkek ) 28 YAŞINDA DENEYİMLİ AKTİFİM EŞLERİNİZİ SİZİN KARŞINIZDA MUTLU ETMEK İÇİN BURDAYIM. SINIRSIZ FANTAZİYE AÇIK BİR KİŞİYİM. EŞİNİZİ YATAKTA MUTLU VE YORGUN BIRAKACAĞIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ. EŞİNİZİ MUTLU ETMEK SİZİNDE HAKKINIZ. (0554 114 74 11) HOŞÇAKALIN....

    GÜVENİLİR VE DOĞRU KİŞİ...

    YanıtlaSil
  9. yerli seks içerikleri=====> ifsasex




    TIKLAYIN=====> turk amator sex




    TIKLAYIN=====> yerliensest




    TIKLAYIN=====> liseliporno




    TIKLAYIN=====> amsikmevideo




    TIKLAYIN=====> yerliseks



    2017 de internete düsen en yeni türk amator pornolarini sunan sitemiz





    Kizligini video çekerek bozduran türk liseli kiz

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> adultifsa


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> adultyerli




    Güncel türk ifsa pornolarini kaçirmayin sitemize buyrun

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turkadult

    dildoyla azan sekreteri patronu sikiyor gizli seks turk

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> yerliadult


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turk ensest videolar






    SITEMIZ TIKLA GIR=====> ensest seks videolari


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> yerli amator adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> gizli liseli sex videolari


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> adult porno indir











    liseli türk kizlarinin kizlik bozma videolari gizli çekilmis videlar..Türk ensest pornolari indirme adresiniz hepsi gerçek hepsi türk amator adult videolari >>> SITEMIZ TIKLA GIR=====> adult porno indir

    ENSEST TÜRK SIKIS VIDEOLARI IÇIN SITEMIZE GIRINIZ LISELI TÜRK KIZLARI GIZLICE SIKISIP KAYIT ETTIKLERI VIDEOLAR SADECE BIZDE


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> 2017 türbanli türk pornolari


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> Kizligini bozdururken aglayan liseli

    Full türk pornosu, Türk sikis, Türk sex izle, Türk porno video, Türbanli

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> Kizkardesini götten siken serefsiz













    >>>>> TÜRK AMATÖR ADULT SITE -- IFSA PORNO TÜRK SITE <<<<<<



    TIKLAYIP SITEYE GIRINIZ>=====> LISELI 2017 PORNOLARI TÜRK




    TIKLAYIP SITEYE GIRINIZ>=====> EN ÖZEL ENS.. VIDEOLAR TÜRK




    TIKLAYIP SITEYE GIRINIZ>=====> TWITTER ÖZEL PORNOLAR




    TIKLAYIP SITEYE GIRINIZ>=====> FULL TÜRK PORNOLARI IZLEME SITESI

    YanıtlaSil
  10. Selam ben istanbuladan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli azgın arzulu ateşli şuanda yatagında amını okşayan yalattırmak isteyen olgun dul genç bayanlar am göt yalamayı çok seviyorum çiftlere üçüncü olurum tel özele açık 3G var hadi bayanlar arayın 0538 639 92 24.0538 639 92 24 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  11. Selam ben Ufuk yalnız yaşayan bayanlar ve evli çiftler içinizdeki gizli kalmış duygularımızı herşeyin gizli kalacağı saygı ve sevgi çerçevesinde bi birliktelik yaşamak isterseniz arayın beni beraber yaşayalım zevkin doruklarına çıkalım 542. 321. 16. 25

    YanıtlaSil
  12. MERHABA BEN BUĞRA 28 YAŞINDA GENÇ AKTİF KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİYİM. ISTANBUL MALTEPE'DE YAŞIYORUM. SOHBET VE ÇEVRE YAPMAK İÇİN BURDAYIM. WHATSAaP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM YAŞINIZ FARKETMEZ. (0554 114 74 11) HOŞÇAKALIN.....

    GÜVENİLİR VE DOĞRU KİŞİ...

    GAYLER LÜTFEN ARAMASIN...

    YanıtlaSil
  13. Istanbul ümraniye murat ben sex fantazi kaçamak heyacan macera ve daha fazlası için arayın veya mesaj atin bayanlar bekliyorum gaylar ve erkekler asla aramasin 05468842185

    YanıtlaSil
  14. Selam ben İstanbul Serkan seç yapmak isteyen evli bayanlar durumum iyi yaş 35 05368744442 evli çiftler sadece bayanlar arasın penis 18 satim

    YanıtlaSil
  15. Selam ben istanbuldan şeref ne isttedigni bilen kendine güvenen seksi benim kadar seven istekli ateşli azgın olgun dul genç bayanlar arayın zevkin doruklarına birlikte varalım am göt çok seviyorum hadi bayanlar arayın tel özele açık 3G var bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24 0538 639 92 24 hadi bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  16. Selam ben istanbuldan şeref ne isttedigni bilen kendine güvenen seksi benim kadar seven istekli ateşli azgın olgun dul genç bayanlar arayın zevkin doruklarına birlikte varalım am göt çok seviyorum hadi bayanlar arayın tel özele açık 3G var bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24 0538 639 92 24 hadi bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  17. 0543 282 86 18 SLM BN İST MALTEPEDEN KORAY SEKSE AC OLAN SINIRSIZ HEYECAN DOLU Bİ SEKS YASAMAYI ARZLYN SEKSİN GÜZELIKLERİNE MUTLUGUNU HASERT KALAN GÜVENİLİR PATNER ARAYAN KALIN VE BÜYÜK SEVEN 18 VE 80 YAŞ ARASI EVLİ DUL OLGUN TONBUL ŞİŞMAN TÜRBANLI BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARAYAN EVLİCİFTLER ARAYIN TNŞLM0543 282 86 18

    YanıtlaSil
  18. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  19. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  20. 0543 282 86 18 MERHABA BEN IST JIGOLO KORAY SEKSE AC OLAN SINIRSIZ HEYECANLI Bİ OKADAR ZEVKLİ VE GÜZEL Bİ SEKS YASAMAYI ARZLYN GUVENILIR DOST SIRDAS JIGOLO ARAYAN SEKSİN TÜM GÜZELİKLERİNİ YASAMAYI İSTEYEN KALIN VE BÜYÜK SEVEN 18 VE 90 YAS ARASI EVLİ DUL OLGUN TÜRBANLİ ŞİŞMAN BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARAYAN EVLİCİFTLER ARAYN TNSLM SEKS UZMANIZI KORAY NOT 19 CM VE KALIN 0543 282 86 18

    YanıtlaSil
  21. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  22. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  23. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  24. Canım am göt yalamak istiyor yalatmak isteyen sekse düşkün istekli  olgun    ateşli azgın dul genç bayanlar arayın seks yapalım tel özele açık 3G var bayanlar arayın 0538 639 92 24

    YanıtlaSil
  25. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  26. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  27. SELAMLAR BEN ALİ BENİ EVİNDE MÜSAFİR EDEBİLECEK GİZLİLİGE ÖNEM VEREN 45 YAŞ ÜSTÜ OLGUN BAYANLAR ARASIN LÜTFEN 0551 990 93 97

    YanıtlaSil
  28. Merhaba iyi günler ben antalya manavgat side'den selamlar. Evli çiftler fantazi arayan tatilcileri bekliyorum samimi ciddi dürüst güvenilir olanlar arasın 05344930067 tek bayanlar

    YanıtlaSil
  29. Merhaba istanbul dan zekeriya ben real yada sanal görüşmek isteyen bayanlar 05536925334 instgram zekeriyabalci97

    YanıtlaSil
  30. 0541 941 60 93
    Agrı, Erzurum , Van, Iğdır çevresi
    Memleket İzmir
    180 boy 80 kilo kumral temiz bakımlı biriyim
    Öncelik sohbet gizlilik ve güven içinde seviyeli sohbet
    Asla yapışkan biri degilim ve karşı tarafdaki insanında anlayışlı olmasını isterim
    Kendine güvenen bayanlar
    Arayın tanışalım kafalar uyarsa istekler uyarsa devam edilir uymazsa asla sorun sıkıntı olmasını istemem
    Tek erkekler lütfen aramasın
    Sohbet etmek isteyen dertleşmek isteyen gizlilik güven içinde arkadaşlık isteyen çiftler arayın konuşalım
    Gizli noya açıktır
    0541 941 60 93

    YanıtlaSil
  31. Karısını siktirmek isteyen beyler arasın İstanbul 0555 162 36 25

    YanıtlaSil
  32. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  33. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  34. Slm gerçekten sadece seks yapmak isteyen bayanlar ne istediğini bilen bayanlar lütfen arayın sınırsız seks yasayalım tel 0 543 535 07 96

    YanıtlaSil
  35. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil

  36. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen sekse düşkün istekli ateşli azgın olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamaya bayılırım çiftlere üçüncü olurum tel özele 3G var hadi bayanlar arayın seks yapalım 0538 639 92 24 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil

  37. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil

  38. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  39. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

    0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

    * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

    * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

    * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

    * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

    * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

    * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

    * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    YanıtlaSil
  40. Kocaeli çevresindeki bayanlar arayabilir 05339117185

    YanıtlaSil
  41. 0543 282 86 18 SLM BN IST MALTRPEDEN KORAY KORSI SEKSE AC OLAN GERÇEK SEKSİ MUTLUGUNU GUZELIKLERINI HEYECANINI ARAYAN GÜVENİLİR TECRÜBELİ SIRDAŞ JIGOLO ARAYAN ÇOCUK SAHİBİ OLARAK İSTEYEN BAYANLAR BÜYÜK VE KALIN SEVENLER SEKS TE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN 18 VE 90 YAŞ ARASI EVLİ DUL TÜRBANLI ŞİŞMAN BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA GÜVENİLİR TECRÜBELİ SIRDAŞ 3 CÜYÜ ARAYAN EVLICIFTLER ARAYIN TNSLM BOŞANMA SÜREM 45 DAKİKADIR 19CM 0543 282 86 18

    YanıtlaSil
  42. Merhaba ben Serkan gizlilik içinde sikmek için bayan arkadaş arıyorum 05352325922

    YanıtlaSil
  43. Merhaba ben izmirden coskun bayan arkadaş arıyorum liseli kızlar hemşireler bayanlar arayin tanisslim çok mutlu olursunuz dul kadınlar arayin 05315952133

    YanıtlaSil
  44. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

    0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

    * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

    * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

    * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

    * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

    * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

    * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

    * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    YanıtlaSil
  45. Antep ve çevresi bayanlar arayın tanışalım 0535 738 08 83

    YanıtlaSil
  46. Slm. Merhaba lar. Bursa. Ve. Ver sinde. Evli gizli. Dul. Evli. Çftler. Arayın. Tanışalım bursa 05455571265

    YanıtlaSil
  47. Merhaba ben izmirden coskun bayan arkadaş arıyorum liseli kızlar hemşireler bayanlar arayin tanisslim çok mutlu olursunuz dul kadınlar arayin 05315952133

    YanıtlaSil
  48. Selam ben izmirden coskun bayan arkadaş arıyorum liseli kızlar hemşireler bayanlar arayin tanisslim çok mutlu olursunuz dul kadınlar arayin 05315952133

    YanıtlaSil
  49. Slm hakan bursadan yaş 44 bekarım evli çift ve tek bayanlar tanışabiliriz
    0 533 084 2059 özel aramayın cevapyok

    YanıtlaSil
  50. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

    0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

    * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

    * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

    * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

    * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

    * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

    * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

    * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    YanıtlaSil
  51. Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

    YanıtlaSil
  52. Herkese selamlar ben masaj terapisti masör emir profilime hoş geldiniz.
    İşinde tecrübeli profesyonel hizmet veren masaj terapistiyim.
    Gerekli eğitimlerimi tamamladım ve sertifikalarım mevcutdur.
    Bir çok masaj çeşitlerini uygulamaktayım.
    Masaj için gerekli olan tüm donanımlara sahip olmamın yanı sıra kendine has teknikleri olan masörüm.
    Uygulamalarımı özen ve titizlik ile yapıyorum.
    Misafirlerimin rahat etmesi aldığı hizmet den memnun kalması benim için önemlidir.
    Verimli ve keyifli geçecek bir masaj seansı almanızı sağlıyorum.
    Bulunduğum yer Avrupa yakası, fakat arzu ederseniz adresinize gelerek masaj hizmetimi kendi yerinizde gerçekleştiriyorum

    Kıssaca Ben emir yaş 38 boy 1.86 kilo 80 İstanbul şişli de ikamet ediyorum aslen Erzurum dogma büyüme İstanbul canakkale 18 Mart Üniversite si arkeoloji bölümü mezunu yum bir Üniversite masör egitim i aldım 1 ünüversite 1 özel 2 ADET masör sertikam var ayrıca masaj eğitimi veriyorum

    Espiritüel güler yüzlü sempatik biriyim aile kavramını bilen örf ve Adetlerine bağlıyım yaşadıgım orada kalır işim biter yaşadığımı unuturum telefon numarası nı versende asla aramam sen ne zaman istersen ararsın o yüzden beni tanıyan kimse pişman olmaz iyiki tanımışım der roman gibiyim okudukça heyecanlandıran ve tatlı bir anı olup hayatında iz bırakan biriyim EVLİ BEKAR HERKES GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ARAYABİLİR

    bir otel de masör olarak çalışıyorum SİZ veya çevrenizde masör ararsanız benimle iletişime geçebilirsiniz

    Tel:0538-376-98-18 EMİR
    ÖZELE AÇIK



    Nöromüsküler Masaj Kas Ağrılarını Azaltır enerji verir stres i yok eder vuçuttaki tüm yorgunluk belirtilerini yok eder Beyaz yakalı olarak da tabir edilen masa başı çalışanların çoğu en çok ellerini, bileklerini ve kollarını kullanıyor. Özellikle de şikâyetler en çok boyun ve sırt ağrısı olarak geliyor. Ancak her ne kadar ağrısa da ya oturma pozisyonu değiştiriliyor, ilaç içiliyor ya da ağrıyla birlikte çalışmaya devam ediliyor. Hâlbuki düzenli olarak nöromüsküler masaj yaptıran masa başı çalışanların büyük bir çoğunluğu bu ağrıları çekmek zorunda kalmıyor



    NOT :sigara ve alkol hiç İÇMEDİM ortama katılırım ama sigara ve alkol içmem



    İSTER ADRESİNİZE GELİRİM İSTER SİZ GELİRSİNİZ



    Waatsaap profil resmi herkes e açık Telagram var

    Waatsaap 0538-376-98-18

    Telagram 0538-376-98-18

    Signal 0538-376-98-18

    emir_masor2023@hotmail.com

    İnsagram masaj2486

    ADRESİNİZDE HİZMET VERİLİR Seyhat sorunum yok

    EVLİ ÇİFTLER EVLİ EŞİNDEN GİZLİ BAYANLAR GENÇ KIZLAR DULLAR BEYLER MASAJ HERKES İÇİN İHTİYAÇTIR GİZLİLİK ESASTIR

    MUTLU SON : İKİ TARAFDA BİRBİRİNİ ARZULARSA OLUR PENİS 21 CM VE KALIN

    Rahatsız ettiysem özür dilerim herkese renkli ve güzel bir yaşam diliyorum
    HOŞÇAKALIN

    YanıtlaSil
  53. karısını siktirmek istiyen beyler arasın istanbul 05551623625

    YanıtlaSil
  54. slm bayanlar elazğda çiçekçilik yapıyoum yaşım 36 yanlız yaşıyoum 0505 520 68 66 gizli noya açık her an mustim arayın no bana aittir sabırızlıkla bekliyoum

    YanıtlaSil
  55. merhaba ben istanbuldan metehan yaş 37 boy 173 kilo 72 diksiyonu düzgün sempatik kadın ruhundan anlayan sex konusunda oldukça deneyimli ve kendini geliştirmiş tanıdıgınıza mutlaka memnun olacagınız biriyimlütfen 20 yaş üzeri ve ne istedigini bilen BAYANLAR arasın 5*3*9*5*6*7*3*6*4*0.
    not . sanal kesinlikle yapmıyorum tanıştıktan sonra reel en sadık sırdaşınız olarak tabi

    YanıtlaSil